perjantai 27. maaliskuuta 2009

Rumaa politiikkaa

09-03-27 on päivämäärä, joka kannattaa painaa mieleen. Sinä päivänä Suomi otti käyttöön poliittisen oikeudenkäynnin Neuvosto-Venäjän hengessä kuin suurikin totalitaria. Tästä eteenpäin kynnys poliittiselle oikeudenkäynnille on askeleen matalampi. Kaupunginvaltuutettu ja arveltu eurovaaliehdokas Jussi Halla-aho pyritään hiljentämään käyttämällä uutta poliittista asetta, oikeuskäsittelyä. Monen mielestä voi olla sattumaa kuinka perussuomalaisten viimeistä ehdokaskäsittelyä edeltävänä päivänä tarjoillaan Halla-aholle syyte kiihottamisesta kansanryhmä vastaan. Itse en näe sitä sattumana, vaan tarkoitushakuisena provokaationa estää perussuomalaisia asettamasta Halla-ahoa ehdokkaaksi.

Koko juttu on niin surullinen ja absurdi, ettei tätä voi käsittää. Suomalainen yhteiskunta on totaalisen rappiolla ja uppoamassa vain syvemmälle paskaan. Punaviher mädätys on tehnyt tehtäväänsä hyvin kuin syöpä - hiljaa ja hitaasti. Olemme tulossa siihen pisteeseen, jossa voimme vain antaa nykyiselle yhteiskunnallemme saattohoitoa ja katsoa sen kuolevan, koska syöpä on levinnyt niin laajalle, ettei yhteiskuntaa enää voida pelastaa.

Osa suomalaisista ei näe asiaa näin. Herääminen on monen kohdalla todellisuutta. Jokin tässä yhteiskunnassa ei tällähetkellä toimi ja siihen pitää saada muutos. Ei kai muuten hommafoorumin palvelu olisi kaatunut ja Pravdan keskustelupalsta Halla-ahon syytettä koskien olisi niin täynnä viestejä. On olemassa kasvava joukko ihmisiä, joita kiinnostaa.

Nämä ajat ovat vasta alkusoittoa demokraattiselle taistelulle. Tulemme näkemään vielä lisää poliittisia oikeudenkäyntejä, ylilyöntejä sekä mediamylläkkää, koska nykyiset korruptoituneet päättäjämme eivät varmasti luovu vallastaan ilman vastarintaa. Kansa tulee äänestämään väärin ja ehdotuksia sananvapauden rajoituksista, tiukemmasta kontrollista ja poliisin oikeuksista tullaan näkemään.

Onneksi korruptoituneen eliitin joukko on niin harvalukuinen verrattuna koko kansaan.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti